Despre noi

Bine ati venit!

La FormaSheFitness aspirăm să trăim și să promovăm un stil de viață activ și sănătos.

Integrarea sănătății, wellness-ului, activității fizice și sportului în viața noastră ar trebui să fie distractivă, la modă și să definească propria noastră imagine.

Acest site, revistă, magazin online, content scris si content video:

  • sunt create pentru a oferi informații și produse pentru persoanele care doresc să aibă un stil de viață activ și sănătos.
  • sunt dedicate și create pentru femeile active, moderne și elegante care apreciază sportul, frumusețea, wellness-ul, moda fitness, relaxarea, spiritualitatea  și călătoriile.

FormaSheFitness oferă spre vânzare produse din domeniile fitness, sănătate, frumusețe și călătorii. Site-ul include, de asemenea, informații valoroase și conținut oferit de lideri și persoane inspiraționale din domeniile fitness, sănătate, wellness, yoga și pilates, alimentație sănătoasă, înfrumusețare, sarcină în formă și mămici active, modă fitness, călătorii fitness și călătorii prietenoase cu animalele de companie.

Fiind parte a comunității FormaSheFitness, vei descoperi o modalitate diferită de a percepe sănătatea, bunăstarea, fitnessul și viața în general.

FormaSheFitness este portalul tău către o viață activă și sănătoasă.

Despre fondator

Mihaela Fitzpatrick

Founder & Director

Mihaela Fitzpatrick este Directorul și Fondatorul FormaSheFitness, unde supervizează afacerea și brandul pe întregul spectru de platforme online, digitale și print. Cu o experiență de peste 10 ani în industria wellness-ului, Mihaela se dedică scrierii, editării de conținut, gestionării proiectelor online și dezvoltării strategiilor de social media.

Este absolventă a European School of Economics din Londra, unde a finalizat un program postuniversitar în Event Management, și, totodată, absolventă a Universității Româno-Americană, unde a absolvit un Master în Administrarea Afacerilor în Turism, precum, a obținut și o licență în Drept.

Mihaela este responsabilă de gestionarea tuturor activităților corelate cu FormaSheFitness, inclusiv:

  • Redactarea, editarea și publicarea conținutului aferent revistelor tipărite și online, bannerelor și videoclipurilor.
  • Organizarea de evenimente, planificare și prezentări, inclusiv călătorii în diverse orașe și locații pentru evenimente, crearea de rețele și dezvoltarea oportunităților de afaceri.
  • Organizarea și gestionarea tuturor filmărilor și shooting-urilor, selectarea locațiilor, crearea conceptelor, alcătuirea echipei, supravegherea filmărilor, shooting-urilor, selectarea și editarea conținutului pentru revista hard print și online, ori pentru contentul online.

În momentele în care nu este implicată în munca dificilă de construire a afacerii, de gestionare și generare de idei noi pentru FormaSheFitness, Mihaela explorează lumea, călătorește alături de Shiba Inu-ul său, “Foxy”, și “așterne pe tastatură” experiențele dedicate călătoriilor fit și excursiilor prietenoase cu animalele de companie.

Mihaela are un stil de viată activ și iubește activitatea fizică sub toate formele sale – exerciții fizice, inclusiv antrenamentele la domiciliu, în sală și în mijlocul naturii. Crede cu tărie, că sănătatea și fitness-ul ar trebui să fie o plăcere și susține importanța de a nu fi, doar, în formă și sănătoși, ci, și de a evidenția acest aspect.

Site-ul FormaSheFitness, revista și magazinul online au fost create pentru femeile moderne și active, care apreciază sănătatea fizică și mintală, fitness-ul, frumusețea, sportul, moda în fitness și călătoriile sănătoase.