Acasa Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții generale

Site-ul (-urile) (“Site-ul” sau “site-urile” noastre) FORMA SHE FITNESS SRL (“Societatea” sau “noi”) și serviciile conexe sunt puse la dispoziția Dumneavoastră potrivit următorilor termeni de utilizare și serviciu și oricăror alte reguli afișate pe Site-urile noastre, inclusiv, dar fără a se limita la Politica de Confidențialitate și asupra Fișierelor Temporare (Cookies) (“Politica de Confidențialitate”), Termenii și Condițiile de Înscriere, dacă sunt aplicabili, și Politica și Tarifele de Livrare, dacă este aplicabilă (în mod colectiv, “Termenii”). Vă rugăm să citiți Termenii cu atenție înainte de a plasa o comandă pe www.formashefitness.ro. Vă recomandăm să păstrați o copie a Termenilor pentru a o consulta ulterior.

FORMA SHE FITNESS SRL este denumirea comercială a Societății, o societate înregistrată în România sub nr. de înregistrare J40/10859/2014 . Sediul nostru social este Strada Gara Herastrau 4D, Bucuresti 020334, România. Codul nostru de identificare fiscală este 33599470.

În special, dorim să vă atragem atenția asupra politicilor noastre cu privire la termenii de cumpărare din cadrul Termenilor, inclusiv Politica noastră de Confidențialitate. Dacă aveți sub vârsta de 16 ani, trebuie să îi aduceți la cunoștință părintelui sau tutorelui Dumneavoastră Politica de Confidențialitate a Societății înainte de a vă înregistra pentru a folosi acest Site sau oricare dintre serviciile acestui Site. Fără a lua în considerare cele de mai sus, ne rezervăm dreptul să acceptăm comenzi doar de la acele persoane care au vârsta peste 18 ani.

Este posibil să modificăm Termenii ocazional. Vă rugăm să citiți Termenii și să reveniți asupra lor des. Dacă nu sunteți de acord cu orice modificare a Termenilor, atunci trebuie să opriți imediat utilizarea Site-ului. Orice modificări realizate după ce ați plasat o comandă nu vor afecta acea comandă, dacă nu suntem obligați prin lege să efectuăm modificarea.

Pentru a folosi unele din serviciile sau caracteristicile puse la dispoziția Dumneavoastră pe acest Site va trebui să vă înregistrați. Atunci când vă înregistrați vi se va solicita să furnizați informații despre Dumneavoastră care sunt adevărate, exacte, actuale și complete în toate privințele. Dacă oricare dintre datele Dumneavoastră de înregistrare se modifică, vă rugăm să ne comunicați aceasta imediat la următoarea adresă de e-mail [email protected]. Este posibil să ne schimbăm condițiile de înregistrare ocazional.

Parola contului pe care o furnizați ar trebui să fie unică și ținută în siguranță și trebuie să-i comunicați Societății imediat orice breșă de securitate sau orice utilizare neautorizată a contului Dumneavoastră. Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate a Societății pentru informații despre modul în care folosim datele Dumneavoastră.

Eligibilitatea de a cumpara și politica de confidențialitate

Pentru a putea efectua cumpărături de pe Site vi se va solicita să vă furnizați detaliile personale. În special, trebuie să vă furnizați numele real, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte informații solicitate în conformitate cu indicațiile. În plus, vi se va solicita să furnizați detalii asupra plății despre care declarați și garantați că sunt atât valabile, cât și corecte și să confirmați că sunteți persoana menționată în informațiile de facturare furnizate.

Site-ul este disponibil numai pentru persoane fizice și pentru celalalte persoane care întrunesc termenii de eligibilitate ai Societății, cărora li s-a emis un card de credit/debit valabil de către o bancă considerată acceptabilă de Societate, ale căror aplicații sunt considerate acceptabile de Societate și care au autorizat Societatea să proceseze o plată sau plăți asupra cardului lor de debit/credit în valoarea prețului total de achiziție pentru marfa pe care o cumpără. Produsele achiziționate de cumpărător sunt pentru uz personal sau pentru a fi dăruite și nu trebuie revândute, folosite în scopuri comerciale sau pentru alte beneficii comerciale. În plus, Societatea își rezervă dreptul de a restricționa livrarea unor cantități multiple dintr-un articol la un client sau la o adresă poștală.

Prin trimiterea unei oferte de a cumpăra marfa ne autorizați expres să efectuăm verificări ale creditului și, acolo unde Societatea consideră necesar, să transmitem sau să obținem informații (inclusiv orice informație actualizată) despre Dumneavoastră către sau de la terți, inclusiv, dar fără a se limita la numărul cardului Dumneavoastră de debit/credit sau rapoarte de credit (inclusiv rapoarte de credit pentru soțul/soția Dumneavoastră, dacă sunteți rezident al unei jurisdicții care reglementează comunitatea de bunuri), de a vă autentifica identitatea, de a vă valida cardul de credit/debit, de a obține o autorizare inițială a cardului de credit/debit și de a autoriza tranzacții individuale de cumpărare.

MAI MULT, SUNTEȚI DE ACORD CĂ PUTEM SĂ VĂ UTILIZĂM INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE NI LE-AȚI FURNIZAT PENTRU A ÎNTREPRINDE VERIFICĂRI ANTIFRAUDĂ ADECVATE. INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE NI LE FURNIZAȚI POT FI DEZVĂLUITE UNUI BIROU DE CREDITE SAU UNEI AGENȚII DE PREVENIRE A FRAUDEI, CARE POT ȚINE O EVIDENȚĂ A ACELOR INFORMAȚII.

Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru mai multe informații despre cum folosim datele Dumneavoastră.

Comenzile

Toate comenzile sunt plasate sub rezerva acceptării și disponibilității și articolele din coșul tău de cumpărături nu sunt rezervate și pot fi achiziționate de alți cumpărători.

Societatea oferă produse spre vânzare care se află pe stoc și sunt disponibile spre a fi expediate de la centrul nostru de distribuție sau de la prestatorul de servicii de furnizare. Totuși, ocazional, este posibil să așteptăm transporturi de la furnizorii noștri. Poți alege să îți înregistrezi adresa de e-mail pentru a fi notificat asupra sosirii mărfurilor alese care nu sunt pe stoc. Dacă ți-ai înregistrat adresa de e-mail pentru notificarea sosirii unui produs anume ce apare pe Site-ul nostru, vom încerca să te notificăm prin e-mail într-o perioadă de timp rezonabilă de la momentul la care produsul devine disponibil pe Site. Te rugăm să iei în considerare faptul că, ocazional, anumite produse cu privire la care există o cerere foarte ridicată se vor epuiza în această perioadă. Societatea va păstra o evidență a tranzacțiilor tale pentru perioada minimă cerută de lege.

Politica de prețuri

Prețurile afișate pe Site sunt în RON și includ TVA în procentul aplicabil. Toate prețurile și ofertele rămân disponibile astfel cum sunt anunțate din când în când. Prețul unui produs afișat pe Site la momentul la care comanda este acceptată va fi respectat, cu excepția cazurilor de eroare evidentă.

Prețurile produselor sunt stabilite la momentul la care produsul este plasat pe Site și actualizat, dacă este aplicabil, trimestrial, folosind ratele de schimb valutar existente. Aceste prețuri sunt supuse schimbărilor dacă rata de schimb valutar aplicabilă se modifică înaintea acceptării comenzii tale sau articolele sunt supuse reducerilor la orice moment pe parcursul perioadei de vânzări.

Dacă nu se menționează expres pe Site ca fiind incluse în prețul de achiziȚie, costurile de transport nu sunt incluse în preț și vor fi stabilite la momentul și în conformitate cu formularul de comandă și Politica și Tarifele de Expediere, dacă este cazul.

Dacă sunteți un client al cărui card de credit/debit nu este denominat în RON, prețul final va fi calculat în conformitate cu în conformitate cu rata de schimb aplicabilă așa cum este determinata de către emitentul cardului Dumneavoastră, care procesează tranzacția.

Acceptarea comenzilor

Odată ce ați luat o decizie și ați plasat comanda, veți primi un e-mail care confirmă detaliile ordinului Dumneavoastră. Acest e-mail NU reprezintă o acceptare a ordinului Dumneavoastră, ci este doar o confirmare că l-am primit.

Cu excepția cazului în care vă anulați comanda, acceptarea ordinului Dumneavoastră și încheierea contractului dintre Dumneavoastră și Societate va avea loc atunci când vă vom trimite un e-mail pentru a confirma că articolele au fost trimise (“Confirmarea Ordinului”). Contractul de vânzare-cumpărare este încheiat la data Confirmării Ordinului, în București, România, și limba contractului este limba română. Nici terțul procesator de plăți și nici curierul nostru nominalizat sau prestatorul de servicii de furnizare nu au autoritatea de a accepta un ordin în numele Societății.

Ne rezervăm dreptul de a nu vă accepta comanda în eventualitatea în care, de exemplu, nu putem obține autorizație pentru plată, sunt aplicabile restricții de transport cu privire la un articol anume, articolul comandat nu este pe stoc sau nu satisface standardele noastre de control al calității și este retras sau în care nu satisfaceți criteriile de eligibilitate prevăzute de Termeni.

Putem, de asemenea, să refuzăm să procesăm și, deci, să acceptăm o tranzacție pentru orice motiv sau să refuzăm serviciile către oricine, în orice moment, la discreția noastră. Nu vom fi răspunzători către Dumneavoastră sau orice terț datorită retragerii oricărei mărfi de pe Site, fie că acea marfă a fost sau nu vândută, eliminării, evaluării sau editării oricăror materiale sau conținut de pe Site, refuzării de a procesa o tranzacție sau inversării sau suspendării oricărei tranzacții după ce procesarea a început.

Toate eforturile sunt depuse pentru a ne asigura că detaliile de pe Site sunt precise; totuși, este posibil ca ocazional să descoperim o eroare în stabilirea prețurilor produselor. Dacă descoperim o eroare în stabilirea prețului unui produs din ordinul Dumneavoastră, vă vom aduce aceasta la cunoștință cât de repede posibil. Nu vom avea nicio obligație de a accepta sau onora niciun ordin pentru un produs care a fost promovat la un preț incorect și ne rezervăm dreptul de a anula un astfel de ordin care a fost acceptat sau este în transit. Dacă comandați un produs al cărui preț este stabilit în mod incorect din orice motiv, vă vom trimite un e-mail sau vă vom da un telefon pentru a vă informa că nu v-am acceptat ordinul și/sau că partea relevantă din ordinul Dumneavoastră a fost anulată. Dacă ați plătit deja pentru bunuri, vă vom returna întreaga sumă de îndată ce putem. În cazul în care produsele sunt retrase în timpul tranzitului, vom procesa restituirea odată ce produsul ne este returnat.

Plata

Acceptăm cardurile de credit și orice alte metode care sunt promovate în mod clar pe Site din când în când. Confirmați faptul că cardul de credit/debit care este folosit vă aparține sau că ați fost autorizați în mod specific de proprietarul acestuia să îl folosiți. Toți deținătorii de card de credit/debit sunt supuși controalelor de validare și autorizației din partea emitentului cardului. Dacă emitentul cardului Dumneavoastră de plată refuză să autorizeze plata către Societate, nu suntem răspunzători pentru orice întârziere sau nelivrare.

Toate tranzacțiile prin intermediul cardului de credit/debit de pe acest Site sunt procesate utilizând NETOPIA mobilPay , un portal de plată online securizat care criptează detaliile cardului Dumneavoastră într-un mediu-gazdă securizat.

Puteți, de asemenea, să alegeți să plătiți prin intermediul PayPal daca este disponibil pe Site-ul.

Pentru a face experiența Dumneavoastră de cumpărături sigură și simplă, Societatea folosește tehnologia Magento.

În plus, avem grijă în mod rezonabil, în măsura în care este în puterea noastră să facem acest lucru, să păstrăm detaliile comenzii și plății Dumneavoastră în siguranță, dar, dacă nu există neglijență gravă din partea noastră, nu putem fi trași la răspundere pentru orice pierdere pe care ați putea să o suferiți dacă un terț obține acces neautorizat la oricedate pe care le oferiți la accesarea saucomanda de pe Site.

Livrarea

Avem nevoie de o semnătură pentru orice bunuri livrate; la momentul semnării răspunderea pentru bunurile pe care le-ați cumpărat trece la Dumneavoastră. Dacă ați menționat un alt destinatar decât Dumneavoastră pentru motive de livrare (de exemplu drept cadou), atunci acceptați că dovada semnării de către aceștia (sau la acea adresă) este dovadă a livrării și îndeplinirii de către Societate și a transferului de răspundere în același mod.

Vă rugăm să rețineți că ne propunemsă expediemtoate comenzileîntr-un termenrezonabilde ladata comenzii. Timpurileestimatede livrarevor fi utilizatedoar caunghid și încep să curgă de ladata expedierii. Compania nueste responsabilă pentruorice întârziericauzate deorice terțîn timpul procesului delivrare.

Anulare și returnări

Anularea Ordinului Dumneavoastră potrivit Reglementărilor din 2013 privind Contractele cu Consumatorii (Informare, Anulare și Costuri Suplimentare)

Dacă sunteți rezidenți în UE, potrivit Reglementărilor din 2013 privind Contractele cu Consumatorii (Informare, Anulare și Costuri Suplimentare) (“Reglementările ICACR”), aveți dreptul de a vă anula comanda, cu condiția de a ne notifica în scris.

Dreptul de a Anula potrivit Reglementărilor ICACR

Aveți dreptul de a vă anula comanda în termen de 14 zile fără a oferi niciun motiv. Perioada de anulare va expira în 14 zile de la data la care intrați în posesia (sau un terț altul decât un operator de transport și care a fost indicat de Dumneavoastră intră în posesia) de fapt a ultimului dintre bunurile pe care le-ați comandat.

Pentru a vă exercita dreptul de anulare, trebuie să ne informați prin scrisoare la: Notificare asupra Rezilierii Contractului, Departamentul de Relații Clienți, prin e-mail la: [email protected].

Pentru comenzi anulate potrivit Reglementărilor ICACR, vă vom emite o rambursare completă, inclusiv costul de transport plătit de Dumneavoastră. Este posibil să realizăm o deducere din suma rambursată pentru pierderea de valoare a oricăror bunuri livrate, în cazul în care pierderea este rezultatul manipulării inutile de către Dumneavoastră.

Vom efectua rambursarea fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de: (i) 14 zile de la data la care primim înapoi de la Dumneavoastră oricare dintre bunurile livrate; sau (ii) (dacă este mai devreme) 14 zile de la data la care ne furnizați dovezi că bunurile au fost returnate; sau (iii) dacă bunurile nu au fost livrate, 14 zile de la data la care suntem informați asupra anulării Dumneavoastră.

Vom efectua rambursarea folosind aceleași metode de plată ca acelea folosite de Dumneavoastră în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit expres altfel; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă ca urmare a rambursării.

În cazul în care v-am trimis bunuri și ați anulat comanda, putem reține suma de rambursat până la momentul în care vom primi bunurile înapoi sau până ați furnizat sau ați trimis bunurile înapoi, oricare din acestea se întâmplă mai devreme. Dacă nu primim înapoi comanda anulată, putem aranja să o ridicăm de la Dumneavoastră, costurile revenindu-vă.

Veți returna comenzile anulate la: SC Frisbo Efullfilment SRL la Localitate Bod, strada Harmanului FN, Judetul Brasov, Romania, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne comunicați rezilierea contractului. Termenul este respectat dacă trimiteȚi bunurile înainte ca perioada de 14 zile să expire.

Va trebui să suportați costurile returnării bunurilor.

Sunteți răspunzător numai pentru orice valoare diminuată a bunurilor ce rezultă din manipulare, alta decât aceea necesară pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea bunurilor.

Vă rugăm să rețineți că puteți utiliza dreptul de a anula comanda potrivit Regulamentelor ICACR doar dacă ne transmiteți o notificare scrisă formală în orice moment după ce comanda Dumneavoastră a fost plasată, până la maxim 14 zile calendaristice de la data la care vă primiȚi comanda, prin e-mail sau poștă, astfel cum este descris mai sus.

Returnări

Cu excepția anulărilor folosindu-vă de drepturile Dumneavoastră potrivit Regulamentelor ICACR, toate vânzările sunt finale și returnările sau schimburile nu vor fi acceptate.

Drepturi de proprietate intelectuală

Utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului Și a conținutului său nu vă acordă niciun drept în legătură cu orice drept de autor, desene, mărci comerciale Și alte drepturi de proprietate intelectuală Și drepturi materiale privind Conținutul (așa cum este descris în secțiunea Conținut de mai jos), inclusiv asupra Software-ului Societății și tot codul HTML și alt cod conținut de acest Site.Tot acest astfel de Conținut, inclusiv mărci comerciale ale terților, desene și drepturi de proprietate intelectuală conexe menționate sau afișate pe acest Site sunt protejate de legile asupra proprietății intelectuale naționale și de alte legi sau prevederi ale tratatelor internaționale. Puteți utiliza Conținutul doar astfel cum a fost în mod expres autorizat de către Societate Și/sau licențiatorii săi terți. Orice reproducere sau redistribuire a Conținutului este interzisă Și poate duce la sancțiuni civile Și penale. Fără a limita cele de mai sus, copierea Și utilizarea materialelor enumerate mai sus pe orice alt server sau locație, sau sprijinul acordat pentru publicare, reproducere sau distribuire sunt interzise în mod expres. Cu toate acestea, vi se permite să faceți o copie în scopul de a viziona Conținutul pentru uz personal.

Conținut

În plus față de drepturile de proprietate intelectuală menționate mai sus, “Conținutul” este definit ca orice grafice, fotografii, inclusive toate drepturile asupra imaginilor, sunetelor, muzicii, video-urilor, documentelor audio sau în format text de pe acest Site. Societatea încearcă să se asigure că informația de pe Site este precisă și completă. Societatea nu promite că Conținutul Societății este precis sau liber de orice erori. Societatea nu promite că aspectele funcționale ale Site-ului sau ale Conținutului Societății vor fi lipsite de erori sau că acest Site, Conținut al Societății sau serverul care îl face disponibil sunt libere de virusuri sau alte componente dăunătoare. Recomandăm întotdeauna ca toți utilizatorii de Internet să se asigure că au instalat un software de verificare a virusurilor actualizat.

Opiniile exprimate pe Site-ul Societății sunt opinii personale ale autorilor și nu reflectă punctul de vedere al Societății. Prin postare sunteți de acord să fiți responsabili în exclusivitate pentru conținutul tuturor informațiilor cu care contribuiți. De asemenea, acordați Societății un drept de utilizare a oricărui conținut pe care îl furnizați pentru scopuri proprii, inclusive republicarea în orice formă sau tip de media. Comentariile pot fi moderate și poate dura până sunt afișate, însă Societatea nu se angajează să verifice tot conținutul și nu va fi răspunzătoare pentru postările terților. Dacă aveți o plângere cu privire la orice postări trimiteți un e-mail [email protected]. Societatea își rezervă dreptul, la discreția sa, de a nu publica sau de a îndepărta orice comentariu, inclusiv, dar fără a se limita la acelea despre care consideră că pot fi ilegale, defăimătoare, rasiste sau calomnioase, că incită la ură sau violență, sunt în detrimental persoanelor, instituțiilor, religiilor sau intimității persoanelor, care pot dăuna minorilor, sunt în detrimentul mărcilor comerciale,brevetelor sau conținutului supus drepturilor de autor, conțin date personale și folosesc în mod nepotrivit mediul pentru promovarea și publicitatea afacerilor. Acest Site este disponibil publicului și informația pe care o considerați confidențială nu ar trebui postată pe acest Site.

Opiniile personale ale furnizorilor, designerilor și marcilor ale căror produse le vindem sau ale oricăror terți cu care suntem asociați le aparțin acestora și nu reflecta în mod necesar punctele de vedere ale Societății și nu acceptăm responsabilitatea pentru oricare asemenea opinii exprimate în orice tip de media.

Protecția datelor și utilizarea datelor personale

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

Interdicția utilizării în scopuri comerciale

Acest Site este doar pentru uzul Dumneavoastră personal necomercial. Nu aveți permisiunea de a modifica, copia, distribui, transmite, afișa, efectua, reproduce, publica, licenția, exploata comercial, crea opere derivate din, transfera, exploata date sau vinde orice Conținut, software, produse sau servicii conținute de acest Site.

Nu puteți utiliza acest Site sau orice parte din Conținutul acestuia pentru a promova orice scop comercial, inclusiv orice activitate de publicitate sau activitate de publicitate generatoare de venituri pe website-ul Dumneavoastră personal.

Activitatea dumneavoastră

Sunteți de acord că veți fi personal responsabil pentru utilizarea acestui Site și pentru toate comunicările Dumneavoastră și activitatea pe sau ca urmare a acestui Site. Dacă constatăm că sunteți sau ați fost implicat în activități interzise, nu ați fost respectuos față de alți utilizatori sau ați încălcat altfel Termenii, este posibil să vă refuzăm accesul la acest Site în mod temporar sau permanent.

Site-uri ale unor terți

Este posibil să includem hyperlink-uri pe acest Site către alte website-uri sau resurse operate de părți altele decât Societatea, inclusiv agenții de publicitate/publicitari. Societatea nu a revizuit toate site-urile legate de Site-ul său și nu este responsabilă pentru conținutul sau exactitatea oricăror pagini situate în afara Site-ului și nici nu suntem responsabili pentru disponibilitatea unor asemenea website-uri sau resurse externe și nu sprijinim și nu suntem responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru practicile privind confidențialitatea sau pentru conținutul unor asemenea website-uri, inclusiv (dar fără a se limita la) orice publicitate, produse sau alte materiale sau servicii de pe sau disponibile de pe asemenea website-uri sau resurse și nici pentru orice daună, pierdere sau infracțiune cauzată sau care se pretinde a fi fost cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau bazarea pe orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe astfel de website-uri sau resurse externe.

Drepturile dumneavoastră

Dispuneți de anumite drepturi potrivit legii. Nimic din Termeni nu este destinat a afecta aceste drepturi. Pentru mai multe informații despre drepturile Dumneavoastră vă rugăm să contactați autoritățile relevante din România.

Limitări ale răspunderii noastre

Nimic din Termeni nu este destinat a vă limita drepturile care sunt obligatorii potrivit legilor, inclusiv drepturile Dumneavoastră legale ca și consumator. Sub rezerva unor astfel de drepturi obligatorii potrivit legislației aplicabile, răspunderea noastră este limitată după cum urmează:

Nu vom fi răspunzători față de Dumneavoastră datorită niciunei declarații (cu excepția fraudei) sau oricărei garanții, condiții sau termen implicit, sau oricărei obligații potrivit dreptului comun sau potrivit termenilor expreși ai acestui contract sau oricărui contract suplimentar, pentru pierderi de profit sau pentru orice pierdere indirectă, specială sau consecvențială sau daună, costuri, cheltuieli sau alte cereri de compensare de orice fel (fie cauzate din neglijența noastră sau din neglijența angajaților noștri sau terți, agenți nominalizați sau altfel) care ar deriva din sau în legătură cu furnizarea oricărui produs sau serviciu.

Fără a limita generalitatea celor prezentate mai înainte: dacă Societatea încalcă Termenii sau altfel, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt directe și o consecință previzibilă în mod rezonabil a unei astfel de încălcări; nu vom fi răspunzători către Dumneavoastră sau nu vom fi considerați ca încălcând prezenții Termeni datoriă vreunei întârzieri în executare sau a vreunei neexecutări a oricăreia dintre respectivele obligații potrivit prezenților Termeni, dacă întârzierea sau neexecutarea s-a datorat oricărei cauze ce nu este sub controlul nostru rezonabil (inclusiv, dar fără a se limita la forță majoră, legislație, război, incendiu, inundație, secetă, inadecvare sau caracter impropriu al oricăror instrucțiuni, document electronic sau alte date sau materiale, pană de curent, blocaj, grevă sau altă măsură luată de angajați în vederea sau ca urmare a unei dispute sau datorită oricărei inabilități de a obține materialele necesare pentru executarea Termenilor) ; în cazul în care orice produs sau serviciu furnizat Dumneavoastră de către Societate se dovedește a avea un defect pentru orice motiv, inclusiv neglijență, răspunderea noastră (dacă există) va fi limitată la rectificarea defectului și nu vom fi responsabili decât pentru daune de până la 100% din valoarea totală a bunurilor achiziționate care au cauzat răspunderea; nu suntem răspunzători pentru daunele care nu sunt cauzate de încălcarea sau neglijența noastră, pentru daune indirecte care sunt un efect collateral al daunei sau pierderii principale și care nu sunt previzibile în mod rezonabil de către Dumneavoastră sau noi (de exemplu, pierderi de profit sau pierderea unei șanse); de asemenea, nu suntem responsabili pentru neexecutarea obligațiilor noastre potrivit Termenilor acolo unde o asemenea neexecutare se datorează unor evenimente care nu sunt sub controlul nostru rezonabil; și cu privire la Revista FormaSheFitness (“Revista Societății”), răspunderea noastră totală cu privire la acordul dintre tine și noi sau orice alt acord ulterior (datorată unui contract, fapte civile delictuale sau altfel) pentru pierderi sau daune nu va depăși prețul abonamentului la Revista Societății cu privire la un incident sau la o serie de incidente.

Atunci când noi rectificăm sau obținem ca terțul nominalizat de noi să repare orice produs sau serviciu potrivit prezentei clauze, nu veți avea dreptul la nicio altă pretenție cu privire la produsele sau serviciile furnizate și nici nu veți avea dreptul de a considera livrarea acestora ca motiv de a rezilia prezentul contract dintre noi și Dumneavoastră, de a refuza plata pentru produs sau serviciu sau de a anula alte livrări ulterioare.

Societatea exclude orice altă răspundere față de Dumneavoastră, în măsura permisă de lege.

Despăgubiri

La cererea noastră, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin, să ne apărați și să ne exonerați de răspundere imediat la cerere și, de asemenea, angajații, administratorii, agenții, afiliații, licențiatorii și furnizorii Societății, pentru și împotriva oricărei răspunderi, pretenții, cheltuieli, daune și pierderi, inclusiv onorarii juridice, care derivă din orice încălcare a Termenilor de Dumneavoastră, inclusiv folosirea de orice alte persoane care accesează acest Site folosindu-se de contul Dumneavoastră de Internet, cauzată de acțiunea sau inacțiunea Dumneavoastră.

Raporturile noastre

Recunoașteți și sunteți de acord că nu există niciun raport de parteneriat, întreprindere, muncă sau agenție între Dumneavoastră și Societate, ca urmare a Termenilor sau a utilizării acestui Site. Sunteți de acord că nu aveți voie să și nu vă veți prezenta ca reprezentant, agent sau angajat al Societății și nu vom fi răspunzători pentru orice declarație, act sau omisiunea din partea Dumneavoastră.

Inexistența unei renunțări

Dacă încălcați Termenii și nu luăm nicio măsură împotriva Dumneavoastră, vom fi în continuare îndreptățiți să ne folosim drepturile și căile de atac în orice altă situație când încălcați Termenii.

Plângeri și drept aplicabil

Dacă aveți o plângere împotriva noastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail [email protected], în care să oferiți detalii complete, inclusiv data achiziției și un număr de referință al comenzii, acolo unde este aplicabil, și numele, adresa și detaliile de contact complete. Termenii împreună cu toate politicile și procedurile noastre vor fi guvernate și interpretate în concordanță cu dreptul roman și instanțele relevante din București, România vor avea competență exclusivă.

Politica de confidențialitate

Respectăm drepturile de confidențialitate ale vizitatorilor online și recunoaștem importanta protejării informațiilor personale colectate. Astfel, am adoptat o Politică de Confidențialitate care definește cum colectăm, stocăm și folosim informațiile pe care ni le furnizați. Puteți vedea Politica de Confidențialitate aici.

Politica noastră de confidențialitate nu se aplică website-urilor administrate de alte companii sau organizații către care noi avem link-uri, iar Societatea nu este responsabilă pentru eventuale informații personale pe care le furnizați către acestea prin intermediul Site-ului. Vă îndemnăm să citiți Politica de Confidențialitate a acestor companii sau organizații înainte de a furniza informații personale.

Cookies Policy

Site-ul nostru folosește cookie-uri (fisiere foarte mici care sunt trimise de noi către computer sau către alte device-uri) pe care le putem accesa când reveniti pe Site. Puteți vedea Politica de utilizare a Cookie-urilor aici.

Prevederea de optare pentru sau renunțare la marketing

Atunci când vă înregistrați, vi se va oferi opțiunea de a renunța la abonarea la serviciul de actualizări regulate care vă va trimite:

(i) Alerte prin e-mail pentru noi produse, caracteristici, îmbunătățiri, oferte speciale, oportunități de îmbunătățire, concursuri, evenimente de interes și promoții unice de marketing.

(ii) Alerte prin poștă pentru produse noi, caracteristici, îmbunătățiri, oferte speciale, oportunități de îmbunătățire, concursuri, evenimente de interes și promoții unice de marketing.

Comunicările de marketing la care vă înscrieți vor fi trimise doar de Societate.

Vă vom oferi mereu ocazia de a vă dezabona de la orice serviciu sau actualizare la care v-ați abonat, dacă vă răzgândiți. Orice e-mail pe care vi-l trimitem va conține un link automatizat ușor de dezabonare astfel încât să puteți renunța la acest lanț de e-mailuri. Nu trebuie decât să urmăriți indicațiile din e-mail. Puteți, în mod alternativ, să vă modificați preferințele de e-mail sau să renunțați la toate e-mailurile dacă vă înscrieți în Contul Meu. Pentru a vă retrage din serviciile sau actualizările prin poștă, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail prin folosirea paginii de Contact.

Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie37
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly1
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare27
Interviuri20
Lifestyle22
set antrenament pe fundal colorat
Miscare32
carte deschisa pe fundal negru
Revista96
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit24
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit20
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness79
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9