Acasa Interviuri Howard Dell – Un bărbat într-o lume a femeilor
InterviuriRevista

Howard Dell – Un bărbat într-o lume a femeilor

Interviu cu Howard Dell – campionul olimpic, actorul, cântărețul care „a cucerit viața”

Ești cunoscut ca fiind fost campion olimpic, sportiv de performanță, actor, cântăreț, speaker motivațional și, nu în ultimul rând, antrenor al unora dintre cei mai mari sportivi de performanță. Lasând la o parte toate aceste titluri onorante, cine este, de fapt, Howard Dell și care ar fi cea mai potrivită descriere a ta?

Aș spune, că sunt un băiat crescut într-o fermă din Canada, care și-a urmat cu pasiune visurile, dând naștere la speranță acolo unde aceasta nu se întrezărea, care își împărtășește experiențele de viață pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și realizeze visurile.

Care este cea mai mare realizare a vieții tale de până acum?

Ei bine, asta este o întrebare dificilă. Din punct de vedere al stării fizice, emoționale și mentale, realizarea cea mai mare a fost să supraviețuiesc unei boli hepatice în stadiu terminal, prin efectuarea unui transplant de ficat acum opt ani. Orice altceva pălește în comparație cu darul neprețuit al vieții.

Ce înseamnă pentru tine conceptele de ”fitness” și ”wellness”?

Conceptele de ”fitness” și ”wellness” sunt foarte importante pentru mine. Dintotdeauna au fost, însă le-am abordat ca fiind unealta de bază în inițierea unei activități sportive competiționale. Astfel, că ele reprezintă o fundație solidă pentru o bună stare de sănătate și o activitate competițională atât de importantă pentru mine.

Ai vreo rutină de antrenament favorită sau vreun stil de antrenament pe care îl preferi?

Antrenamentul meu favorit a fost întotdeauna cel destinat performanței de top în ceea ce înseamnă activitatea sportivă profesionistă. Acest lucru presupune alergări pe pistă și o activitate susținută în sală, cu greutăți. Întotdeauna mi-a plăcut munca intensivă de antrenare a corpului.

Ce sfat i-ai da unei femei care are un program aglomerat si ezită să își formeze o rutină de fitness, dar care este totuși preocupată de sănătatea ei și nu numai?

Aș începe prin a-i spune, că înaintarea în vârsta face lucrurile mai complicate. Cu toții vrem să aratăm bine și să fim sănătoși, dar trebuie să începem de undeva. ”Într-un an de aici încolo îți vei fi dorit să începi astăzi”. Astfel, recomand să începeți cu maximum 2-3 exerciții. Faceți din ele o rutină. Pe măsură ce trece timpul ele devin 4-5 exerciții pe care le faceți combinate, timp de 15-30 de minute, o dată pe zi, acesta fiind, de fapt, drumul către aspectul frumos al corpului pe care vi-l doriți.

Ce exerciții sau tip de antrenament recomanzi femeilor cu un program încărcat?

Ei bine, iubesc WAYFLEX pentru multiplele opțiuni în ceea ce privește exercițiile pe care le poți efectua. Acest aspect pare să fie ceea ce își dorește marea majoritate a oamenilor în ziua de astăzi. Nu sunt mereu de acord cu principiul de ”m-am plictisit”, dar cu WAYFLEX merg la sigur în ceea ce privește eficiența combinației de exerciții care se bazează pe un echipament universal. Cu WAYFLEX, recomand folosirea unei combinații de exerciții, care presupun suspendare în aer, pe acestea le-am denumit ”exerciții statice” în combinații cu exerciții WAYFLEX dinamice. Cele mai bune elemente ale celor două tipuri de exerciții, combinate într-un singur dispozitiv. Cu WAYFLEX putem face exerciții destinate abdomenului, picioarelor, umerilor, spatelui și mușchilor fesieri într-o manieră accesibilă. Tot ce trebuie să faceți pentru a descoperi magia WAYFLEX este să achiziționați un dispozitiv.

Care sunt avantajele rutinei WAYFLEX?

WAYFLEX este un dispozitiv portabil, care se poate atașa la orice. Poate fi folosit în starea de suspensie sau în modul WAYFLEX, acoperind astfel necesarul pentru o varietate de exerciții statice sau dinamice, după cum am indicat anterior. Puteți achiziționa produsul fără a avea dubii. Nu contează, grupa musculara pe care vreți să o lucrați, puteți utiliza diferite tipuri de tensiuni pentru începători sau avansați. Acesta este motivul principal pentru care îmi place acest dispozitiv. Încă de la început nu am fost un fan al TRX, așa că descoperirea WAYFLEX m-a făcut să realizez, că acest dispozitiv este ideal pentru ceea ce înseamnă antrenamentul bazat pe exerciții de suspensie.

Varietatea exercitiilor executate cu Wayflex este impresionantă. 

Antrenament acasă – Wayflex

Jack Knife

Wayflex - Jack Knife

Squat

Wayflex - Squat

Plank Extension

Wayflex - Plank Extension

Lat Pull Down

Wayflex - Lat Pull Down

Standing Twist

Wayflex - Standing Twist

Vezi mai jos materialul din timpul shooting-ului realizat alături de Howard Dell:

Scris de
Mihaela Fitzpatrick

Mihaela Fitzpatrick este Directorul și Fondatorul FormaSheFitness, unde supervizează afacerea și brandul pe întregul spectru de platforme online, digitale și print. Cu o experiență de peste 10 ani în industria wellness-ului, Mihaela se dedică scrierii, editării de conținut, gestionării proiectelor online și dezvoltării strategiilor de social media. Este absolventă a European School of Economics din Londra, unde a finalizat un program postuniversitar în Event Management, și, totodată, absolventă a Universității Româno-Americană, unde a absolvit un Master în Administrarea Afacerilor în Turism, precum, a obținut și o licență în Drept. Mihaela este responsabilă de gestionarea tuturor activităților corelate cu FormaSheFitness, inclusiv: Redactarea, editarea și publicarea conținutului aferent revistelor tipărite și online, bannerelor și videoclipurilor. Organizarea de evenimente, planificare și prezentări, inclusiv călătorii în diverse orașe și locații pentru evenimente, crearea de rețele și dezvoltarea oportunităților de afaceri. Organizarea și gestionarea tuturor filmărilor și shooting-urilor, selectarea locațiilor, crearea conceptelor, alcătuirea echipei, supravegherea filmărilor, shooting-urilor, selectarea și editarea conținutului pentru revista hard print și online, ori pentru contentul online. În momentele în care nu este implicată în munca dificilă de construire a afacerii, de gestionare și generare de idei noi pentru FormaSheFitness, Mihaela explorează lumea, călătorește alături de Shiba Inu-ul său, “Foxy”, și “așterne pe tastatură” experiențele dedicate călătoriilor fit și excursiilor prietenoase cu animalele de companie. Mihaela are un stil de viată activ și iubește activitatea fizică sub toate formele sale – exerciții fizice, inclusiv antrenamentele la domiciliu, în sală și în mijlocul naturii. Crede cu tărie, că sănătatea și fitness-ul ar trebui să fie o plăcere și susține importanța de a nu fi, doar, în formă și sănătoși, ci, și de a evidenția acest aspect. Site-ul FormaSheFitness, revista și magazinul online au fost create pentru femeile moderne și active, care apreciază sănătatea fizică și mintală, fitness-ul, frumusețea, sportul, moda în fitness și călătoriile sănătoase.

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie37
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly1
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare27
Interviuri20
Lifestyle18
set antrenament pe fundal colorat
Miscare28
carte deschisa pe fundal negru
Revista96
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit24
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit20
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness79
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9

Articole asemanatoare

5 lucruri pe care le cauta calatoarele in aventurile lor
Revista

5 lucruri pe care le caută femeile în călătoriile lor

În călătoriile lor, femeile caută experiențe care să le îmbogățească viața și...

Nico Matei
InterviuriRevista

Femei care inspiră – Nico Matei

Interviu cu Nico Matei, un talent înnăscut și o sursă inepuizabilă de...

RevistaYoga & Pilates

Pilates – Antrenament Eficient în 15 Minute

Cu siguranță ai auzit despre Pilates și beneficiile sale asupra sănătății și...

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor
Revista

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor

Timpul Actual și Importanța Yoga pentru Copii Vremurile actuale sunt diferite, interesante...