Acasa Miscare Calitatile unui antrenor personal
Miscare

Calitatile unui antrenor personal

​ Antrenorii personali sunt persoane entuziaste, interesați să-i ajute pe alții să-și atingă obiectivele de fitness. Cu un interes real pentru clienții lor, antrenorii îi ajută să adopte obiceiuri zilnice, care îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea. Acest lucru se realizează prin crearea de programe de fitness personalizate, care mențin clienții motivați, urmărind progresul, pentru a-și atinge obiectivele.

Antrenorii personali buni știu, că nu contează doar intensitatea planului lor de antrenament, ci și valorile, atitudinea și mentalitatea lor.

1 – Este sincer

În topul listei calităților unui antrenor personal se află sinceritatea. Este rolul acestuia să evalueze si să identifice capacitățile clienților și să stabilească obiective realiste.

2 – Oferă motivație

Fiecare om este diferit. Un antrenor personal va fi nevoit să adopte stiluri diferite de motivare, în funcție de nevoile fiecărui client. În timp ce o persoană poate fi motivată de o abordare intensă și interactivă, o altă persoană poate prefera un alt stil.

3 – Comunică deschis

Capacitatea de a comunica deschis este esențială pentru toate aspectele rolului de antrenor personal. În relațiile cu clienții, în timp, aceștia vor împărtăși propriile provocări. De exemplu, aspecte legate de greutatea lor, sănătatea sau viața personală și este datoria antrenorului, să arate înțelegere și sprijin clientului.

4 – Oferă sprijin

O altă calitate importantă a unui antrenor personal, bun, este susținerea. Clienții se află într-o călătorie care, uneori, va fi mai dificilă și prin înțelegerea sentimentelor acestora, un antrenor personal poate oferi soluții viabile.

5 – Este concentrat pe client

Oferirea unui serviciu de calitate pentru clienți este vitală. Clientul ar trebui, să fie singurul punct de interes al antrenorului personal pe durata sesiunii de antrenament. De asemenea, este important un echilibru între antrenamentul efectiv și așteptările clienților.

6 – Este empatic

Empatia este o abilitate de comunicare care ajută la întărirea relațiilor.

Este utilă pentru recunoașterea specificului fiecărui client și pentru  personalizarea sesiunilor, oferă înțelegere și perspectivă. Folosită corect, empatia permite susținerea clienților în situațiile mai greu de gestionat.

7 – Are cunoștințe solide

Acest lucru este primordial în ceea ce privește abilitățile necesare pentru un antrenor personal. Cunoașterea poate fi împărțită în două aspecte.

În primul rând, cunoștințele tehnice, ce se referă la expertiza profesională. De exemplu, o competență ridicată în explicarea selecției exercițiilor și a grupelor musculare vizate.

În al doilea rând, este cunoașterea industriei, ceea ce reprezintă o înțelegere mai largă a sectorului activ, schimbări și tendințe cheie.

8 – Este etic

O calitate extrem de importantă a unui antrenor personal este aceea a conduitei etice. Sună destul de evident, nu? Lucrând în limita capacităților lor profesionale, a codului de conduită al industriei și a nivelurilor de fitness ale clientului în orice moment, va demonstra această calitate. A fi gata să găsească soluții și un teren comun, care să ajute clientul să avanseze, este esențial si de dorit.
 

Sursa: Academyof Fitness Professionals

Scris de
FormaSheFitness

test description

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie35
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly1
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare23
Interviuri20
Lifestyle8
Magazine109
set antrenament pe fundal colorat
Miscare23
carte deschisa pe fundal negru
Revista94
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit24
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit16
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness69
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9

Articole asemanatoare

Corporate Fitness: Secretul unui Stil de Viață Activ
LifestyleMiscare

Corporate Fitness: Secretul unui Stil de Viață Activ

Care este secretul unui stil de viață activ și sănătos pentru femei...

Miscare

Antrenamentul HIIT: Arderea Caloriilor cu Exerciții Intense

Antrenamentul HIIT: Transformă-ți Corpul cu Cel Mai Eficient Tip de Exercițiu Antrenamentul...

Miscare

Cele mi comune accidentari in timpul antrenamentului de forta – si cum le poti evita

​Există multe motive, ce te-ar putea împiedica, să ții pasul cu rutina...

femeie sportiva lucrand la aparatul de ramat, in sala de gimnastica
Miscare

Utilizarea corespunzatoare a aparatelor in sala de sport

​În momentul când te simți confortabil cu rutina personală de antrenament, poți...