Acasa Revista Evadare wellness și fitness în regiunea Dealu Mare, România
Revista

Evadare wellness și fitness în regiunea Dealu Mare, România

Piscina Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Descoperirea regiunii Subcarpații de Curbură și Dealul Mare

Subcarpații de Curbură, în special regiunea Dealu Mare, sunt renumiți pentru colinele strălucitoare, peisajele frumoase și unele dintre cele mai bune terenuri viticole din Europa.
Cu toate acestea, infrastructura hotelieră din această regiune nu a ținut pasul cu frumusețea, dezvoltarea ca regiune viticolă și destinație turistică a zonei. La ora actuală, în regiune nu există infrastructură de cazare care să ofere un ambient de cinci stele, alături de facilități de sănătate și wellness, care să poată satisface un entuziast al fitness-ului și al mișcării în general, altul decât Sky Blue Hotel & Spa.

Sky Blue Hotel & Spa: o destinație unică în Dealu Mare

Sky Blue Hotel & Spa nu este doar poziționat la mai puțin de o oră distanță de București, ci și la câteva minute de “Drumul vinului” care șerpuiește pe întreagul ținut al “Bordeaux-ului” României, așa cum mai este denumită regiunea Dealu Mare. Acest hotel unic dispune de facilități de fitness și wellness care sunt net superioare majorității hotelurilor de cinci stele, și multora dintre cele mai bune centre de fitness din București, la un preț rezonabil dacă programați șederea în avans sau profitați de ofertele special “croite” pentru clienți.

Facilitățile de fitness și wellness de excepție

Hotelul pune la dispoziția oaspeților o sală de fitness de înaltă calitate, piscină de dimensiuni olimpice și teren de tenis; wellness & spa, inclusiv hamam, salină artificială, o serie de tratamente spa și un salon de înfrumusețare.

Facilitățile de fitness la Sky Blue Hotel & Spa au fost recent reconfigurate și extinse, iar în momentul de față, locația oferă o sală de fitness serioasă, concepută pentru a mulțumi pasionații de fitness sau călătorul care nu dorește să rateze un antrenament în timpul unei mini-vacanțe de weekend.
Zona de antrenament include o gamă completă de gantere și aparate de ultimă generație Technogym.

Sala fitness Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Hotelul este dotat cu sală de cardio separata care va captiva privirea iubitorului de mișcare în timpul desfășurării exercițiului, prin vederea pe care o are către piscina olimpică. Sala este echipată cu aparatură de ultimă generație.

Sala fitness Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Pentru antrenamentul funcțional, centrul de fitness include zone pentru: forță, TRX, spinning și aerobic.

Sala fitness Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Pentru activitățile desfășurate în aer liber, centrul de fitness oferă: piscină infinity de dimensiuni olimpice cu hidromasaj cu o adâncime de 2,4 m și teren de tenis.

Pentru îndrăgostiții de ciclism, hotelul reprezintă un punct de pornire excelent către “poalele” Carpaților pentru ca mai apoi aceștia “să se piardă” printre faimoasele podgorii ale regiunii Dealu Mare.

La încheierea unui antrenament intens în centrul de fitness sau a unei plimbări cu bicicleta printre frumoasele coline ce se află în preajma hotelului, vă puteți relaxa în zona spa, care încorporează saunele cu aburi îmbietori, hamam-ul cu design delicat și detalii subtile, jacuzz-urile calmante, iluminate ambiental, salina artificială cu sare de Himalaya.
Hamam-ul și salina sunt elemente cu adevărat deosebite, în special salina, fiind unica salină din țară aflată în cadrul unui complex hotelier.

Spa Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Alaturi de facilitățile spa de calitate, hotelul pune la dispoziția clienților o gamă variată de tratamente spa și o echipă de profesioniști pregătită să vă îndrume în alegerea celor mai potrivite terapii, de la simple masaje ale scalpului până la masajul cu roci vulcanice, împachetări cu ciocolată sau ritualul hamam.

Spa Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Delicii culinare și activități recreative

Serile le puteți petrece în incita complexului hotelier, bucurându-vă de restaurantul foarte apreciat, al cărui meniu împletește preparatele tradiționale românești, cu cele exotice, oferind, în acelasi timp, opțiuni sanatoase. De asemenea, muzica live vă va acompania șederea ca și alte activități de recreere, precum bowling-ul sau billiard-ul, care vă vor destinde.

Restaurant Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

În cazul în care optați să petreceți orele serii în afara locației, în zonă există și alte restaurante și activități, variind de la bucătăria tradițională românescă, Casa Seciu (15 minute distanță de condus), la bucătăria internațională și vinuri fine, printre vii, Casa Timiș (20 de minute de condus) sau degustări de vinuri la podgoriile din zonă ori mai departe, cum ar fi LacertA Winery (40 de minute de condus), sau pur si simplu o diversitate de resturante în Ploiești (10 minute de condus).

Indiferent dacă sunteți un cuplu, o familie, un grup de persoane sau organizați un eveniment corporate, hotelul dispunând de săli de conferințe și evenimente, Sky Blue Hotel & Spa oferă un refugiu excelent pentru cei care caută o evadare rapidă, dar fit, din tumultul metropolei.

Explorarea regiunii Dealu Mare și a podgoriilor

Combinați ceea ce Sky Blue Hotel & Spa oferă pasionatului de fitness cu câteva activități sănătoase și relaxante, în cadrul oferit de frumusețile naturale ale celei mai bune regiuni viticole din România, și veți reveni la rutina cotidiană simțind că ați revenit dintr-o călătorie îndepărtată, într-o altă lume.

Camera Sky Blue Hotel & Spa din Dealu Mare

Frumusețea și diferența constau în faptul că veți fi călătorit un timp scurt pentru a ajunge la Sky Blue Hotel & Spa și ați achitat un preț rezonabil pentru o experiență de fitness, sănătate și wellness de cinci stele.

Scris de
Mihaela Fitzpatrick

Mihaela Fitzpatrick este Directorul și Fondatorul FormaSheFitness, unde supervizează afacerea și brandul pe întregul spectru de platforme online, digitale și print. Cu o experiență de peste 10 ani în industria wellness-ului, Mihaela se dedică scrierii, editării de conținut, gestionării proiectelor online și dezvoltării strategiilor de social media. Este absolventă a European School of Economics din Londra, unde a finalizat un program postuniversitar în Event Management, și, totodată, absolventă a Universității Româno-Americană, unde a absolvit un Master în Administrarea Afacerilor în Turism, precum, a obținut și o licență în Drept. Mihaela este responsabilă de gestionarea tuturor activităților corelate cu FormaSheFitness, inclusiv: Redactarea, editarea și publicarea conținutului aferent revistelor tipărite și online, bannerelor și videoclipurilor. Organizarea de evenimente, planificare și prezentări, inclusiv călătorii în diverse orașe și locații pentru evenimente, crearea de rețele și dezvoltarea oportunităților de afaceri. Organizarea și gestionarea tuturor filmărilor și shooting-urilor, selectarea locațiilor, crearea conceptelor, alcătuirea echipei, supravegherea filmărilor, shooting-urilor, selectarea și editarea conținutului pentru revista hard print și online, ori pentru contentul online. În momentele în care nu este implicată în munca dificilă de construire a afacerii, de gestionare și generare de idei noi pentru FormaSheFitness, Mihaela explorează lumea, călătorește alături de Shiba Inu-ul său, “Foxy”, și “așterne pe tastatură” experiențele dedicate călătoriilor fit și excursiilor prietenoase cu animalele de companie. Mihaela are un stil de viată activ și iubește activitatea fizică sub toate formele sale – exerciții fizice, inclusiv antrenamentele la domiciliu, în sală și în mijlocul naturii. Crede cu tărie, că sănătatea și fitness-ul ar trebui să fie o plăcere și susține importanța de a nu fi, doar, în formă și sănătoși, ci, și de a evidenția acest aspect. Site-ul FormaSheFitness, revista și magazinul online au fost create pentru femeile moderne și active, care apreciază sănătatea fizică și mintală, fitness-ul, frumusețea, sportul, moda în fitness și călătoriile sănătoase.

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie37
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly1
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare25
Interviuri20
Lifestyle15
set antrenament pe fundal colorat
Miscare24
carte deschisa pe fundal negru
Revista95
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit24
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit18
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness77
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9

Articole asemanatoare

Nico Matei
InterviuriRevista

Femei care inspiră – Nico Matei

Interviu cu Nico Matei, un talent înnăscut și o sursă inepuizabilă de...

RevistaYoga & Pilates

Pilates – Antrenament Eficient în 15 Minute

Cu siguranță ai auzit despre Pilates și beneficiile sale asupra sănătății și...

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor
Revista

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor

Timpul Actual și Importanța Yoga pentru Copii Vremurile actuale sunt diferite, interesante...

Pranayama - Respirația Care Îți Schimbă Viața
Revista

Respirația ca spirit

Legătura dintre respirație și spirit – „Prana: Sursa Vieții și Energiei Interioare”...