Acasa Revista Distracție și fitness pe malul oceanului – ” Boston, you’re my home!”
Revista

Distracție și fitness pe malul oceanului – ” Boston, you’re my home!”

exercises on the bank river, in boston

Cu kilometri de parc și alei pe “Waterfront” și “Charles River”, săli de sport specializate și studiouri de fitness, Boston oferă o gamă largă de activități sportive și de fitness. Fie că doriți să mergeți la o sală de gimnastică privată, la ore gratuite organizate sau căutați să mergeți la o plimbare cu bicicleta, bucurându-vă de o vedere frumoasă, Boston are câte ceva pentru toată lumea interesată de o vacanță plăcută și activă.

Battery Wharf Hotel – Spa & Fitness Center

Una dintre “pietrele prețioase” reamenajate, situată pe malul oceanului, este “Battery Wharf Hotel”, membru al consorțiului Leading Hotels of the World. Hotelul se află pe Battery Wharf și oferă priveliști uimitoare ale portului.

Un hotel respectabil care vă pune la dispoziție toate facilitățile și unde, cu siguranță, veți avea un somn odihnitor.

vedere din Battery Wharf

Amplasarea hotelului este perfectă pentru a explora zonele istorice și frumoase din Boston. Următoarele puncte turistice se află, toate, la o distanță de „mers la pas”:

North End, Boston’s Little Italy/ Mica Italie a Bostonului și destinația cheie pe Traseul Libertății, inclusiv casa lui Paul Revere, cel care a exclamat pe drumul faimos de la începutul revoluției “The British are coming/ Vin englezii (britanicii)”.

Charlestown, este casa istorică a Old Ironsides – USS Constitution, cea mai veche navă din lume comandată. De asemenea, tot în aceeași zonă puteți regăsi și faimosul Monument al Bunker Hill, simbolul primei bătălii majore a revoluției americane, “Battle of Bunker Hill”.

Hotelul Battery Wharf are un centru spa și un centru de fitness, care au fost premiate (www.exhalespa.com). Battery Wharf este o oază urbană care oferă bunăstare pentru oaspeții hotelului, rezidenți și turiști, aflată pe malul oceanului.

vedere din portul Boston

Pitorescul centru spa și fitness oferă o gamă variată de cursuri de yoga, cardio, barre, bootcamp și clase de intensitate mare, precum și un nou centru de ciclism. De altfel, pune la dispozitie cursuri de începători și avansați, susținute de către instructori experimentați și renumiți. Dacă doriți un antrenament intens potrivit persoanelor de sex feminin, nu veți găsi o locație mai bună în Boston.

Pe lângă facilitățile și clasele excelente de fitness, vă puteți bucura de antrenamentul sau de experiența spa, beneficiind de priveliștea uimitoare asupra oceanului din diferite „puncte cheie” ale spa-ului sau centrului de sport.

Sala de antrenament din Hotelul Battery Wharf

Întregul loc este foarte zen și simți imediat atmosfera relaxantă a spa-ului, care, totodată, reprezintă un răsfăț după un antrenament intens. Post antrenament, vă puteți oferi o sesiune la spa, dezmierdându-vă cu o gamă completă de produse dedicate frumuseții.

“Iubesc Bostonul”

Boston este un oraș istoric care are multe de oferit, un oraș care a văzut o revigorare a malului oceanului în urma unuia dintre cele mai mari proiecte de construcție din lume, cunoscut sub numele de “Big Dig”, și o acțiune masivă de curățare a mediului, ambele proiecte desfășurându-se pe durata a câtorva decenii.

vedere a Bostonului de pe barca

“Iubesc apa murdară”

În ultimii treizeci de ani, portul din Boston s-a transformat dintr-unul dintre cele mai murdare porturi, într-unul dintre cele mai curate din S.U.A. și, la ora actuală, plimbările cu barca, caiacul sau înotul sunt lucruri firești.

Dacă optați pentru un antrenament de intensitate scăzută, pentru a admira multe dintre atracțiile turistice ale Bostonului de pe malul oceanului, puteți face o plimbare de-a lungul portului “Harbourwalk”. Harbourwalk constă într-o serie de alei interconectate între ele, care vă oferă o panoramă a diferitelor atracții turistice, precum și a parcurilor aflate de-a lungul țărmului apei, pe marginea cărora sunt aliniate, la anumite distanțe, băncuțe, unde vă puteți “trage sufletul”. Harbourwalk include un total de 60 de km de piste pentru pietoni și bicicliști și căi de acces către port.

Camera cu pat matrimonial din Hotelul Battery Wharf

„Pe malurile Râului Charles”

Puteţi să vă aventuraţi pe râul Charles și să efectuati un antrenament minunat în timp ce ascultați deja clasica melodie “Standells – Dirty Water” despre Boston.

Veţi avea acces la zone întinse de parc și alei care alcătuiesc porțiunea cunoscută sub numele de Esplanada. În plus, față de concertele gratuite, susținute seara la Hatch Shell, programul muzical incluzând și muzică clasică interpretată de renumitele formații Boston Pops, Longwood Symphony, etc., Esplanade oferă o gamă largă de activități sportive.

În timpul verii, pe Esplanada, se organizează cursuri de fitness gratuite: zumba, yoga și bootcamp.

Esplanada din Boston

Pentru bicicliști, Esplanada oferă traseul de biciclete White Dudley, un traseu de aproximativ 30 de kilometri, care traversează ambele maluri ale râului Charles. Puteți parcurge itinerariul singur sau puteți lua parte la un pitoresc tur ciclistic prin parc. Urban AdvenTours oferă zilnic închirieri de biciclete (urbanadventours.com).

Esplanada se mândrește cu cele mai populare piste de alergare ale Bostonului. Există traseul Healthy Heart, care are o lungime de 2.5 kilometri. Pentru trasee mai lungi există alei care fac conexiunea /legătura cu alte trasee care vă duc în Cambridge, orașul-gazdă al reputatei Universități Harvard și al Institutului Tehnologic Massachusetts, precum și în alte orașe din apropiere.

“Femeile frustrate … trebuie să fie acasă până la 12.00am”

vedere din camera Hotelului Battery Wharf

În ciuda refrenului lui Standell despre “femeile frustrate”, Boston nu mai este un oraș puritan. Acesta oferă un mediu favorabil femeilor, cu o viață de noapte foarte distractivă. La urma urmei, cel mai faimos pionier al drepturilor femeilor în America, Susan B. Anthony, provenea din Massachusetts, la fel ca mulți alți faimoși reformatori sociali de sex feminin.

Alternativele dumneavostră pot varia de la restaurante și baruri de lux la locurile specifice/tradiționale ale Bostonului.

The Top of the Hub, restaurantul din Boston situat la ultimul etaj al celei mai înalte clădiri din oraș, oferă preparate culinare renumite, live jazz și o priveliște de 360 de grade a orașului.

Dacă doriți să rămâneți în preajma hotelului, încercați restaurantul Daily Catch, situat pe strada Hanover din North End, un spațiu de capacitate mică (de doar 20 de locuri), unde puteți servi cele mai bune și proaspete fructe de mare, preparate în stilul specific Siciliei. Țineți cont că, de obicei, este o listă lungă de așteptare pentru obținerea unei mese.

După toate antrenamentele intense și vizitarea obiectivelor turistice, vă puteți răsplăti cu viața de noapte vibrantă a orașului.

​​​​​​​vedere de noapte asupra orasului Boston

Scris de
Mihaela Fitzpatrick

Mihaela Fitzpatrick este Directorul și Fondatorul FormaSheFitness, unde supervizează afacerea și brandul pe întregul spectru de platforme online, digitale și print. Cu o experiență de peste 10 ani în industria wellness-ului, Mihaela se dedică scrierii, editării de conținut, gestionării proiectelor online și dezvoltării strategiilor de social media. Este, mândră, absolventă a European School of Economics din Londra, unde a finalizat un program postuniversitar în Event Management, și, totodată, absolventă a Universității Româno-Americană, unde a absolvit un Master în Administrarea Afacerilor în Turism, precum, a obținut și o licență în Drept. În momentele în care nu este implicată în munca dificilă de construire a afacerii, de gestionare și generare de idei noi pentru FormaSheFitness, Mihaela explorează lumea, călătorește alături de Shiba Inu-ul său, “Foxy”, și “așterne pe tastatură” experiențele dedicate călătoriilor fit și excursiilor prietenoase cu animalele de companie. Mihaela are un stil de viată activ și iubește activitatea fizică sub toate formele sale – exerciții fizice, inclusiv antrenamentele la domiciliu, în sală și în mijlocul naturii. Crede cu tărie, că sănătatea și fitness-ul ar trebui să fie o plăcere și susține importanța de a nu fi, doar, în formă și sănătoși, ci, și de a evidenția acest aspect. Site-ul FormaSheFitness, revista și magazinul online au fost create pentru femeile moderne și active, care apreciază sănătatea fizică și mintală, fitness-ul, frumusețea, sportul, moda în fitness și călătoriile sănătoase.

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie35
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly0
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare22
Interviuri17
set antrenament pe fundal colorat
Miscare22
carte deschisa pe fundal negru
Revista93
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit23
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit16
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness64
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9

Articole asemanatoare

Veronica Alexe Miona
Revista

Femei care inspiră – Veronica Alexe Miona

Femeia care își manageriază frumos cele trei planuri ale vieții – cariera,...

Cezar Bădiță - finalist la Jocurile Olimpice de la Sidney din anul 2000
InterviuriRevista

Cezar Bădiţă – pedagogul pasiunii pe care a dus-o la nivel de Jocuri Olimpice

Interviu cu Cezar Bădiță – finalist la Jocurile Olimpice de la Sidney...

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor
Revista

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor

Timpul Actual și Importanța Yoga pentru Copii Vremurile actuale sunt diferite, interesante...

Psihicul și fizicul - antrenate în tandem
Revista

Psihicul și fizicul – antrenate în tandem

Avantajele sportului asupra psihicului și fizicului văzute prin ochii practicanților Sportul, sub...