Acasa Revista Hotel Belmont – Priveliști montane, experiențe fitness și delicii gourmet
Revista

Hotel Belmont – Priveliști montane, experiențe fitness și delicii gourmet

Hotel Belmont

La puțin mai mult de două ore distanta de București, abătându-vă de pe drumurile pe care mergeți, poate, cu regularitate, în scopul de a vă delecta timpul liber cu frumusețile naturii, aer curat, și nu doar, veți descoperi o stațiune montană specială, ce vă va aminti de stațiunile îndepărtate, situate în munții de poveste ai Europei – Peștera Padina.
Hotel Belmont este o “bijuterie” binevenită, “ascunsă”, între munți, în zona rurală a României, ce se integrează perfect peisajului stațiunii.

Hotel Belmont - exterior

Adițional schiatului obișnuit, ski de fond și rachete pentru drumeții pe zăpadă, activități practicabile în anotimpul rece, pentru lunile calde ale anului complexul hotelier dispune de terenuri de tenis și de fotbal, totodată crestele munților reprezentând trasee montane excelente pentru toate nivelurile de fitness, acestea fiind potrivite inclusiv ciclismului.

În zilele când doriți să petreceți timp de destindere în interior, fără a părăsi locația, Hotelul Belmont găzduiește o zonă de SPA magnifică, o piscină, saună, plus o sală de fitness dotată cu echipamentul necesar desfășurării unui antrenament eficient.
Dacă papilele gustative vă dictează, la finalul activităților montane, că ar dori să savureze ceva bucate, restaurantul gourmet al hotelului ori restaurantul terasă, cu o bogată ofertă de mâncăruri tradiționale sau barul confortabil, acompaniat de șemineu, vă vor satisface pofta.
Sursele locale pentru procurarea ingredientelor, dar și opțiunile alimentare naturale și gourmet sunt, pur și simplu, delicioase.

La hotel Belmont vă puteți bucura de patru, cu adevărat cinci, stele “sănătoase și active”!

Camere cu priveliște

Este dificil să găsești o priveliște mai pitorească asupra munților în orice alt hotel montan din România. Hotelul este literalmente “deschis” către un peisaj care poate fi admirat asemenea unui tablou.

Multe dintre camere dispun de ferestre și balcoane generoase, care oferă vedere directă asupra Munților Bucegi. Camerele sunt compartimentate de așa natură încât sunt prevăzute cu băi spațioase, dotate cu dușuri moderne. Veți adora să petreceți timp în aceste camere, care beneficiază de multă lumină naturală, au un ambient stilizat și sunt confortabile.

Vezi aici  https://www.hotelbelmont.ro/ diferitele tipuri de camere și prețurile acestora.

Hotel Belmont - interiorul camerelor

Restaurantul

Meniul restaurantului înglobează preparate creative, gustoase și sănătoase, datorită Maestrului bucătar Romică Harabagiu. Veți fi impresionați de creativitatea, priceperea și dibăcia bucătarului, greu de egalat într-un oraș european, darămite într-o locație îndepărtată, retrasă, în Munții Carpați, la cota 1600 m altitudine.

Hotel Belmont - restaurantul

Bucătăria dispune de un meniu internațional îmbinat cu mâncăruri tradiționale, care pun un accent special pe ingredientele naturale, locale, incluzând păstrăv și sturion proaspăt, crescut în ferma de pește a complexului hotelier, rezultând mâncăruri foarte gustoase.

Calitatea serviciilor este, de asemenea, excelentă. Ospătarii și personalul din bucătărie, te tratează cu multă atenție și, datorită înălțimii serviciilor oferite, te fac să te simți ca într-un restaurant de primă clasă.

Bufet mic dejun

Micul dejun, de tip bufet suedez, de la Hotelul Belmont oferă o multitudine de opțiuni savuroase. Un adevărat meniu în “stil brunch”, ce rivalizează cu brunch-urile din hotelurile de cinci stele din București.

Barul si Lounge-ul

Hotel Belmont - bar si lounge

Fitness

Caloriile acumulate pe timpul cinei nu trebuie să reprezinte o alarmă, deoarece le puteți consuma, menținându-vă rutina de antrenament în sala de fitness, bine dotată, a hotelului. Un antrenament serios se află la doar “o plimbare cu liftul”. Pentru antrenamentul cardio există benzi de alergare, o bicicletă eliptică și un crosstrainer.

Pentru antrenamentul cu greutăți, sala este dotată cu suport pentru gantere, haltere cu discuri reglabile și un aparat stil multifuncțional, versatil, de antrenament.

Hotel Belmont - sala de fitness

 

Zona SPA

Zona SPA a hotelului Belmont este surprinzător de bine împărțită și prevăzută, pentru o stațiune montană retrasă.

Hotel Belmont - zona spa

La sfârșitul antrenamentului, puteți să vă destindeți în piscina cu jacuzzi, să vă odihniți la saună sau în camera cu sare de Himalaya ori în zona de relaxare. Piscina cu jacuzzi oferă o priveliște remarcabilă a Munților Bucegi.
Dacă ați beneficiat de un antrenament intens sau ați ”atacat” pârtiile ori traseele turistice, folosirea facilităților puse la dispoziția clienților de complexul hotelier, creează modalități excelente de relaxare.

Hotel Belmont - piscina

Poarta către aer liber

În zonă puteți practica sporturi de iarnă, precum schi, inclusiv schi de fond și puteți folosi rachetele de zăpadă pentru drumeții. În plus, locația este o stațiune pretabilă întregului an, cu posibilitatea de a face drumeții montane sau ciclism. Există kilometri, interminabili, de poteci marcate, potrivite pentru toate nivelurile de fitness, care pornesc direct de la hotel către frumosul peisaj alpin.
Telelecabina care urcă la Babele și platoul Bucegi, este poziționată la 2 km distanță de hotel și, odată ajunși la punctul terminal, aveți oportunitatea de a face drumeții la altitudine, cum ar fi traseul către Vf. Omu.

vedere de la babele
Nivelul de confort, și cel al serviciilor oferite, este extrem de ridicat, la fel ca și frumusețea munților care vă înconjoară. Dacă vă place să fiți activi în aer liber, într-un ambient de primă clasă, Hotelul Belmont este baza perfectă, unde să vă oferiți acest răsfăț, indiferent dacă vizitați zona vara sau iarna.

 

Scris de
Mihaela Fitzpatrick

Mihaela Fitzpatrick este Directorul și Fondatorul FormaSheFitness, unde supervizează afacerea și brandul pe întregul spectru de platforme online, digitale și print. Cu o experiență de peste 10 ani în industria wellness-ului, Mihaela se dedică scrierii, editării de conținut, gestionării proiectelor online și dezvoltării strategiilor de social media. Este absolventă a European School of Economics din Londra, unde a finalizat un program postuniversitar în Event Management, și, totodată, absolventă a Universității Româno-Americană, unde a absolvit un Master în Administrarea Afacerilor în Turism, precum, a obținut și o licență în Drept. Mihaela este responsabilă de gestionarea tuturor activităților corelate cu FormaSheFitness, inclusiv: Redactarea, editarea și publicarea conținutului aferent revistelor tipărite și online, bannerelor și videoclipurilor. Organizarea de evenimente, planificare și prezentări, inclusiv călătorii în diverse orașe și locații pentru evenimente, crearea de rețele și dezvoltarea oportunităților de afaceri. Organizarea și gestionarea tuturor filmărilor și shooting-urilor, selectarea locațiilor, crearea conceptelor, alcătuirea echipei, supravegherea filmărilor, shooting-urilor, selectarea și editarea conținutului pentru revista hard print și online, ori pentru contentul online. În momentele în care nu este implicată în munca dificilă de construire a afacerii, de gestionare și generare de idei noi pentru FormaSheFitness, Mihaela explorează lumea, călătorește alături de Shiba Inu-ul său, “Foxy”, și “așterne pe tastatură” experiențele dedicate călătoriilor fit și excursiilor prietenoase cu animalele de companie. Mihaela are un stil de viată activ și iubește activitatea fizică sub toate formele sale – exerciții fizice, inclusiv antrenamentele la domiciliu, în sală și în mijlocul naturii. Crede cu tărie, că sănătatea și fitness-ul ar trebui să fie o plăcere și susține importanța de a nu fi, doar, în formă și sănătoși, ci, și de a evidenția acest aspect. Site-ul FormaSheFitness, revista și magazinul online au fost create pentru femeile moderne și active, care apreciază sănătatea fizică și mintală, fitness-ul, frumusețea, sportul, moda în fitness și călătoriile sănătoase.

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie37
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly1
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare27
Interviuri20
Lifestyle18
set antrenament pe fundal colorat
Miscare28
carte deschisa pe fundal negru
Revista96
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit24
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit20
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness79
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9

Articole asemanatoare

5 lucruri pe care le cauta calatoarele in aventurile lor
Revista

5 lucruri pe care le caută femeile în călătoriile lor

În călătoriile lor, femeile caută experiențe care să le îmbogățească viața și...

Nico Matei
InterviuriRevista

Femei care inspiră – Nico Matei

Interviu cu Nico Matei, un talent înnăscut și o sursă inepuizabilă de...

RevistaYoga & Pilates

Pilates – Antrenament Eficient în 15 Minute

Cu siguranță ai auzit despre Pilates și beneficiile sale asupra sănătății și...

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor
Revista

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor

Timpul Actual și Importanța Yoga pentru Copii Vremurile actuale sunt diferite, interesante...